Ondernemingsrecht

DX Legal kan op tal van gebieden voor ondernemers veel betekenen, van incasso's tot contracten en van adviseren tot procederen.


Soms is (of lijkt) het incasseren van een bedrag eenvoudig, maar is er een juridisch tintje aan de kwestie die maakt dat een incassobureau (bijvoorbeeld een deurwaarderskantoor) hiermee niet uit de voeten kan en standaardaanmaningen tot niets leiden. Een advocaat mag geen 'no cure no pay'-afspraken maken, maar de aantrekkelijke tarieven van DX Legal maken dat het beste uit de zaak kan worden gehaald tegen zo laag mogelijke kosten.

Er gelden ook aantrekkelijke tarieven gelden voor het opstellen of beoordelen (updaten) van algemene voorwaarden en sommige eenvoudige contracten.

Het adviseren of procederen met betrekking tot allerlei andere civiele kwesties waar u als ondernemer mee te maken kunt hebben op het vlak van het ondernemingsrecht, geschiedt in de regel met de kwaliteit van een groot advocatenkantoor, maar dan tegen een realistisch, scherp en transparant tarief.